AcasăSPORTLecție pentru Rapid: Mourinho, la un pas de Turcia!

Lecție pentru Rapid: Mourinho, la un pas de Turcia!

Turcii pregătesc bomba anului. Aziz Yildirim candidează la postul de președinte al clubului Fenerbahce și promite că, dacă va fi ales, vine de mână cu Jose Mourinho, pe care vrea să-l pună antrenor. El susține că are deja o înțelegere cu celebrul tehnician portughez.

Fenerbahce este din nou pe punctul de a pierde în fața rivalilor de la Galatasaray și sunt gata să facă schimbări majore pe toate planurile.

La vârful conducerii sunt alegeri pentru ocuparea postului de președinte, iar Aziz Yildirim a devenit brusc favorit, după ce a aruncat bomba cum că l-ar aduce pe Mourinho. Asta da campanie.

Aziz Yidirim: „Am ajuns deja la un acord cu José Mourinho”

Mourinho a rămas fără club de când a părăsit Roma în luna ianuarie a acestui an. Dorința sa era să o preia pe Bayern, însă, deși au fost refuzați de mai mulți antrenori, Mourinho nu se află pe lista bavarezilor.

Aziz Yildirim a fost președinte al clubului timp de douăzeci de ani, începând din 1998, și acum are un plan fantastic în încercarea de a-l învinge pe Ali Koç, cel care i-a succedat și este în funcție din 2018.

„Am ajuns deja la un acord cu José Mourinho. Dacă vom fi aleși, va veni în Turcia”, a declarat Yildirim.

El are un plan bine pus la punct și pe parte sportivă. „Vom recruta jucători conform solicitărilor lui José Mourinho. A urmărit în direct meciul nostru împotriva lui Konyaspor”, a adăugat Yildirim.

Dacă, într-adevăr, vrea să sperie Liga 1, Dan Șucu, patronul Rapidului, trebuie să privească la bașkanii din Turcia. Așa se face legea când vrei să te impui – ieși la atac cu un gigant al fotbalului, ca Mourinho, nu pui ochii pe o praștie stricată de IRA!

author avatar
Mihail Ioan