AcasăSPORTLectia lui Paulo Sergio. A fost noroc sau stiinta?

Lectia lui Paulo Sergio. A fost noroc sau stiinta?

Paulo Sergio a mutat inspirat in returul cu Braga

Tehnicianul care in sezonul trecut a castigat Cupa Scotiei cu Heart of Midlothian, i-a lasat masca pe toti specialistii, marti seara, alegand sa joace fara golgeterul Kapetanos in crucialul duel cu Sporting Braga.

Paulo Sergio a mutat inspirat in returul cu Braga

Inaintea revansei de la Cluj, nimeni nu dadea vreo sansa CFR-ului in confruntarea cu Sporting Braga, desi ardelenii castigasera in Portugalia cu 2-0. Scepticismul specialistilor era intretinut de faptul ca trupa lui Paulo Sergio tocmai traversa o perioada nefasta, atat in campionat, cat si in Champions League.

Mai mult, in momentul in care au fost anuntate echipele de start, toate suflarea fotbalistica din Romania s-a „urcat” cu picioarele pe antrenorul portughez, amendand decizia acestuia de a nu-l folosi in atac pe grecul Kapetanos, golgeterul celor din „Gruia”. In studiourile tv de la Bucuresti, specialistii s-au luat cu mainile de cap, toti ajungand la concluzia ca o echipa fara un atacant clasic in primul „11” reprezinta o curata sinucidere. Ei bine, Paulo Sergio a ales sa joace, pe faza ofensiva, cu tridentul Sougou- Rui Pedro – Bastos, fara un „varf” autentic, iar rezultatul avea sa le dea peste bot analistilor, chiar dupa primele 45 de minute, cand ardelenii au marcat de trei ori, prin Rui Pedro.

author avatar
Sebastian Stan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger