AcasăSPORTLeBron James, lansat de Warner Bros la Hollywood

LeBron James, lansat de Warner Bros la Hollywood

LeBron James vrea sa devina si un actor de succes

Visul superstarului baschetului american LeBron James de a face cariera si in cinematografie este aproape sa se implineasca.

LeBron James vrea sa devina si un actor de succes

LeBron a semnat un contract cu gigantul din industria de divertisment Warner si astfel are asigurate mai multe aparitii pentru canalele de televiziune detinute de acest colos. Acordul prevede ca baschetbalistul „sa-si puna amprenta creativa pe toate activitatile studiourilor de productie, cu proiecte pentru televiziune, cinema si productii digitale”. LeBron James, care s-a facut remarcat pentru talentele sale de actor in „Crazy Amy”, o comedie ce va aparea in Franta, in luna noiembrie, a precizat intr-un comunicat ca „a vorbi cu fanii si a povesti intamplari care au un sens reprezinta o pasiune dintotdeauna”.  „Combinatia dintre prezenta mediatica mondiala a lui LeBron si productia inegalabila si expertiza lui Warner Bros in distributie sunt o solutie castigatoare pentru fani”, a afirmat si presedintele Warner, Kevin Tsujihara.
LeBron James, unul dintre cei mai mari baschetbalisti din NBA, a facut cunoscut, cu ocazia premierei americane a filmului „Crazy Amy”, ca nu intentioneaza sa renunte la sportul care l-a consacrat: „Eu nu sunt inca un star de cinema. Stiu care este meseria mea de zi cu zi”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger