AcasăSPORTLazio - Vaslui 2-2 Punct mare pe Olimpico

Lazio – Vaslui 2-2 Punct mare pe Olimpico

FC Vaslui a debutat cu un egal de vis in grupele Europa League, 2-2 cu Lazio, pe Olimpico din Roma.

Min. 95 – Este final de meci pe Olimpico. Lazio – Vaslui s-a incheiat 2-2, dupa un meci absolut senzational. Formatia noastra a fost condusa cu 1-0, dar a avut puterea sa intoarca rezultatul intr-un sfert de ora de vis in debutul reprizei secunde. Din pacate, numeroasele greseli individuale din defensiva au costat-o pe Vaslui o victorie uriasa. Formatia noastra a avut 2-1 si om in plus in ultima jumatate de ora, dar nu a reusit sa profite.

Min. 93 – A intrat Buhaescu in locul lui Adailton.

Min. 90 – Ocazie uriasa a gazdelor. Lazio a avut un corner de pe dreapta, Cerniauskas a scapat balonul in fata si Kozak a reluat cu capul in transversala.

Min. 84 – Sanmartean ia o actiune pe cont propriu, suteaza frumos, de la 20 de metri, si mingea ocoleste de putin poarta lui Lazio.

Min. 83 – Yero Bello vede si el cartonasul galben pentru o lovitura cu cotul.

Min. 80 – A intrat Hernanes in locul lui Sculli. A intrat si Konko in locul lui Alvaro Gonzalez.

Min. 78 – Kozak a vazut cartonasul galben pentru un cot aplicat lui Balaur.

Min. 77 – Intra Yero Bello in locul lui Temwanjera.

Min. 71 Lazio – Vaslui 2-2. Ce greseli fac vasluienii!!! Cisse a centrat de pe dreapta, inalt, pe coltul lung, Sculli a profitat de letargia fundasilor nostri, s-a inaltat, a reluat cu capul, pe coltul scurt si Cerniauskas, moale pe picioare, a scapat balonul in plasa.

Min. 68 – La primul contact cu balonul Kozak suteaza pe jos, de la 30 de metri si Cerniauskas retine de langa bara.

Min. 67 – Reja il arunca in lupta pe tanarul Kozak in locul batranului Rocchi.

Min. 65 – Matuzalem vede si el cartonasul galben pentru ca l-a impins pe Pavlovic.

Min. 63 GOOOOOLLL WEEESLEY !!! Lazio – Vaslui 1-2. Trupa lui Hizo reuseste o revenire fabuloasa si intoarce rezultatul. Wesley a transformat cu siguranta un penalty obtinut de Temwanjera. Mai mult, atacantul Vasluiului a fost faultat de Zauri din pozitie de ultim aparator astfel ca fundasul lui Lazio a fost eliminat.

Min. 61 – Ledesma a vazut cartonasul galben pentru un fault asupra lui Sanmartean.

Min. 59 GOOOOOLLL WEEEESLEY !!! Lazio – Vaslui 1-1. Adailton a centrat inalt din lovitura libera de la 30 de metri si Wesley a punctat cu o superba lovitura cu capul. Un gol meritat pentru formatia noastra.

Min. 55 – Gonzalez reia cu capul, pe centrul portii si Cerniauskas retine.

Min. 51 – Wesley obtine o lovitura libera de la 18 metri, perpendicular pe poarta gazdelor, insa Adailton suteaza slab, mult peste transversala.

21.04 – Lazio a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe Olimpico. Lazio este in avantaj, 1-0, dupa o prima repriza in care FC Vaslui a jucat frumos, de la egal la egal cu puternica formatie italiana, dar in care plusul de experienta al lazialilor si-a spus cuvantul.

Min. 44 – Adailton suteaza din nou plasat din unghi si Marchetti retine. Portarul lui Lazio este greu de invins cu suturi atat de moi.

Min. 42 – Vasluienii cer penalty pentru un presupus hent al lui Dias, care a fost in duel cu Temwanjera, dar centralul lasa jocul sa continue. Faza discutabila.

Min. 39 – Adailton suteaza frumos din unghi, dupa o combinatie cu Wesley, si Marchetti retine cu emotii. Adailton se resimte, fiind contrat tare in momentul sutului.

Min. 37 – Cisse patrunde din nou fara probleme pe dreapta, suteaza printre picioarele lui Cerniauskas, dar portarul Vasluiului a deviat balonul si acesta ocoleste poarta echipei noastre.

Min. 35 Lazio – Vaslui 1-0. Cisse a transformat cu siguranta un penalty obtinut de Rocchi. Lipsa de experienta a lui Balaur si-a spus cuvantul, acesta trantindu-l in careu pe veteranul Rocchi.

Min. 28 – Wesley este la un pas de o interceptie importanta, dar fundasii lui Lazio rezolva in cele din urma.

Min. 19 – Cisse patrunde irezistibil pe dreapta, centreaza in fata portii, Rocchi reia din sase metri si Cerniauskas respinge senzational cu piciorul. Portarul Vasluiului face meciul vietii, dar apararea moldovenilor este groggy.

Min. 17 – Cisse suteaza periculos, pe jos, de la 30 de metri si Cerniauskas retine de langa bara.

Min. 15 – Ledesma scapa singur la limita offside-ului, suteaza si Cerniauskas respinge peste transversala cu varful degetelor.

Min. 13 – Vasluienii stau cat mai sus si cauta sa profite de absentele din tabara adversa. Un rezultat pozitiv pe Olimpico ar fi extrem de important pentru moralul elevilor lui Viorel Hizo.

Min. 3 – Temwanjera a vazut cartonasul galben pentru un fault.

20.00 – A inceput meciul de pe Olimpico. Vremea este ideala pentru fotbal, terenul se prezinta in conditii ideale. In tribune sunt circa 10.000 de spectatori.

Lazio, antrenata de Edy Reja, va începe cu Marchetti – Zauri, Diakite, Dias, Lulic – Ledesma, Matuzalem – Alvaro Gonzalez, Sculli, Djibrill Cisse – Rocchi. Rezerve sunt Bizarri, Biava, Konko, Hernanes, Brocchi, Ceccarelli, Kozak.

Vaslui, antrenata de Viorel Hizo, va incepe cu Cerniauskas – Milanov, Balaur, Farkas, Milisavljevic – Adailton, Pavlovic, Zmeu, Sanmartean – Wesley, Temwanjera. Rezerve sunt Puia, Raul Costin, Razvan Neagu, Gheorghiu, Yero Bello, Buhaescu, William Gerlem.

author avatar
Cristi Ionita
967 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger