AcasăSPORTLazio il cere pe capitanul Stelei

Lazio il cere pe capitanul Stelei

Varela este cel mai cautat jucator stelist al momentului

Chiar daca nu joaca in cupele europene, Steaua lui Gigi Becali ramane o echipa atractiva pe piata transferurilor. In Italia, de numele campioanei Romaniei se intereseaza gruparea Lazio Roma.

Varela este cel mai cautat jucator stelist al momentului

Presa peninsulara noteaza ca Lazio il monitorizeaza de cateva luni pe Fernando Varela (27 de ani). Capitanul Stelei este vazut ca o solutie excelenta pentru inlocuirea olandezului Stefan de Vrij, a carui accidentare il va tine departe de fotbal pentru cel putin sase luni. „Il Messagero” scrie ca este posibil ca Lazio sa inainteze o oferta pentru Varela in ianuarie, cand se deschide perioada de mercato. „Jucatorul din Insulele Capului Verde are suficienta experienta incat sa poata fi integrat imediat in angrenazul lazial”, subliniaza sursa citata.
Cel mai probabil, formatia la care este legitimat Radu Stefan va oferi Stelei suma de 3 milioane de euro in schimbul lui Varela. Banii reprezinta fix cota de piata a fundasului african. Este de asteptat ca Gigi Becali sa accepte propunerea, mai ales ca Steaua traverseaza o perioada nu tocmai buna din punct de vedere financiar.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger