AcasăSPORTLazio a renuntat la Sapunaru

Lazio a renuntat la Sapunaru

Clubul italian Lazio Roma a renuntat la ideea de a-l mai achizitiona pe fundasul roman Cristian Sapunaru, de la FC Porto.

Pusi in postura de a cauta un fundas dreapta, dupa plecarea lui Lichtsteiner la Juventus Torino, conducatorii lui Lazio Roma au pus ochii pe Cristian Sapunaru, de la FC Porto, dar au dat inapoi dupa ce au aflat pretul cerut de portughezi, cel putin 10 milioane de euro.

De banii respectivi, italienii au adus doi fotbalisti care pot evolua fara probleme pe postul de fundas dreapta. Lazio i-a achizitionat pe Abdoulay Konko (27 de ani), de la Genoa, si pe Marius Stankevicius (30 de ani), de la Sampdoria.

Stankevicius s-a facut remarcat la nivel international dupa ce a marcat un gol antologic in meciul Romania – Lituania 0-3, din 2008, meci in care lituanianul a evoluat pe postul de fundas dreapta si a deschis scorul cu un sut de la mare distanta.

Stankevicius a semnat cu Lazio un contract pana in 2014 si a mai evoluat pentru formatii precum Brescia, Sampdoria, Sevilla sau Valencia. El are si cinci goluri marcate in 57 de selectii la nationala Lituaniei.

Konko a semnat cu Lazio un contract pana in 2015 si a mai evoluat pentru formatii precum Juventus, Siena, Genoa sau Sevilla.

author avatar
Cristi Ionita
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger