AcasăSPORTLatovlevici merge la Londra, dar nu pentru a semna cu Chelsea. O...

Latovlevici merge la Londra, dar nu pentru a semna cu Chelsea. O alta echipa de top a pus ochii pe stelist!

Latovlevici abia asteapta transferul in Premier League

Evolutiile remarcabile din dubla cu Chelsea Londra si golul marcat impotriva lui Ajax Amsterdam, la Bucuresti, i-au crescut considerabil cota fundasului stelist Iasmin Latovlevici.

Jucatorul a intrat in atentia mai multor echipe de top, din Europa, insa jurnalistii englezi anunta ca Tottenham Hotspur este favorita sa-si asigure semnatura fundasului.

Confirmat la conducerea londonezilor si pentru sezonul viitor, antrenorul portughez Andre Villas Boas este in cautarea unui fundas stanga, in conditiile in care camerunezul Benoit Assou Ekotto a fost mai mereu accidentat.

Si cum Assou Ekotto a fost singurul jucator de profil din lotul lui Tottenham pentru sezonul 2012-2013, Villas Boas a trebuit sa improvizeze cu Kyle Naughton (fundas dreapta la baza) sau cu Jan Vertonghen (fundas central de meserie).

Totusi, pentru sezonul 2013-2014, Villas Boas vrea sa mai aduca un fundas stanga de meserie, iar Iasmin Latovlevici este candidatul ideal.

Portughezul este incantat de calitatile stelistului, perfecte pentru un campionat precum Premier League (viteza, rezistenta, sut puternic), dar si de pretul relativ scazut al lui Latovlevici, fata de alte tinte, in jur de 5 milioane de euro.

Villas Boas este constient ca Tottenham, actualmente locul 5 in Premier League, are sanse minime sa mai prinda un loc de Liga Campionilor, astfel ca bugetul pentru achizitii va fi unul minim.

author avatar
Cristi Ionita
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger