AcasăRecomandariLarouche il antreneaza pe Bogdan Dinu

Larouche il antreneaza pe Bogdan Dinu

Cluburile canadiene InterBox si GYM au anuntat semnarea unui contract pe o perioada de doi ani cu boxerul roman de categorie grea Bogdan Dinu.

Larouche vrea sa faca un campion din Dinu

Pugilistul de 27 de ani, care este de mai multe saptamani pe pamant canadian, se antreneaza deja cu Stéphan Larouche, cel care l-a consiliat pana de curand pe Lucian Bute. Dinu boxeaza la profesionisti din 2008, perioada in care a obtinut 9 victorii din tot atatea meciuri (6 prin KO), iar ca membru ale echipei InterBox si GYM va debuta sambata, intr-o gala la Vaudreuil, impotriva americanului Avery Gibson, care are 3 victorii (1 KO), 3 infrangeri si doua meciuri nule. Bogdan Dinu, care va locui in Quebec impreuna cu familia, a mai boxat o data in Canada, in noiembrie 2012, in gala in care Lucian Bute l-a invins la puncte pe rusul Denis Gracev. Atunci, la Montreal, Dinu s-a impus prin KO tehnic in fata lui Eric Martel Bahoeli, in repriza a patra.

Stephan Larouche

”Unul dintre cele mai importante obiective pentru InterBox si GYM este sa lucreze impreuna pentru a aduce si a dezvolta boxeri talentati despre care credem ca pot deveni staruri in Quebec si in lume. Pentru noi, Dinu se incadreaza, cu certitudine, in acesti parametri”, a afirmat presedintele InterBox, Jean Bedard. ”Am visat de multa vreme sa semnez un contract cu o organizatie importanta si acum sunt sustinut de doua… InterBox si GYM. Bunul meu prieten Lucian Bute m-a invitat in Canada. Boxul este important aici si vreau sa ma inspir din realizarile lui Lucian. Ma voi muta aici cu familia si voi invata limba franceza, pentru a fi mai aproape de fani. Experientele si sfaturile lui Lucian sunt foarte pretioase pentru mine”, a afirmat boxerul originar din Buzau.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger