AcasăSPORTLarissa Riquelme, femeia care apartine fotbalului

Larissa Riquelme, femeia care apartine fotbalului

Sanii Larissei au facut furori

Campionatul Mondial din 2010 a transformat-o pe starleta paraguayana Larissa Riquelme intr-una dintre cele mai cunoscute femei din lume.

Sanii Larissei au facut furori

Ultima editie a World Cup, competitia gazduita de Africa de Sud si castigata de nationala Spaniei, ne-a ramas in memorie pentru golul marcat de Iniesta in finala, pentru evolutia dura a olandezilor, a jocului foarte bun prestat de uruguayeni, pentru dezastrul Argentinei cu Maradona la timona si, nu in ultimul rand, gratie perechii de sani voluptosi si buclucasi ai Larissei Riquelme, mandra sustinatoare a Paraguayului.

De la sute de dolari la milioane

Superba bruneta s-a specializat in aparitii nud

Nascuta in februarie 1985 in Asuncion, Larissa a facut rapid furori cu fizicul sau impresionant, astfel ca a devenit model si actrita. Platita cu 100 de dolari pentru prestatiile la Teatrul Municipal din Asuncion (800 de dolari pe luna) si 1.000 de dolari pe aparitie ca model, Larissa avea nevoie de un imbold pentru a ajunge vedeta la nivel international, iar acesta a venit cu ocazia Mondialului 2010. Superba sud-americanca a pozat sexy in tricoul nationalei Paraguayului la meciurile lui Santa Cruz si compania, iar sanii ei, impreuna cu telefonul mobil infipt strategic intre ei, au transformat-o intr-una dintre cele mai cautate persoane de pe Internet.

Telefonul care a transformat-o pe Riquelme intr-o vedeta internationala

Ceea ce a parut un gest inocent a facut parte, de fapt, dintr-o campanie publicitara. Larissa a incasat peste doua milioane de dolari de la producatorul de telefonie mobila si de la firma al carei nume a aparut inscriptionat, de mai multe ori, pe sanul focoasei tinere. Multumita de succesul pe care l-a dobandit cu ajutorul formelor sale, Larissa nu a ratat nicio ocazie de a poza nud dupa Mondiale. S-a dezbracat pentru Playboy Brazilia, in cinstea calificarii Paraguayului in finala Copei America, apoi pentru calificarea formatiei Cerro Porteno in semifinalele Copei Libertadores.

author avatar
Cristi Ionita
1.011 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger