AcasăSPORTLarisa Iordache vorbeste despre accidentarea de la Montreal: "inca pare un vis...

Larisa Iordache vorbeste despre accidentarea de la Montreal: „inca pare un vis neplacut”

Pe langa durerea fizica resimtita de accidentarea suferita inainte sa intre in concurs, in Canada, Larisa Iordache sufera si sufleteste. Si e lesne de inteles motivul.

Competitia pentru care s-a pregatit si catre care si-a canalizat sperantele la medalii s-a incheiat pentru ea inca de dinainte sa inceapa. Gimnasta in varsta de 21 de ani a avut un ghinion teribil, chiar inainte de debutul Mondialelor de la Montreal. S-a accidentat la incalzire si s-a ales cu o ruptura de trendon ahilian, din cate s-a anuntat din directia Federatiei de Gimnastica. Nu a mai putut concura, si multi au intuit cat de serioasa e situatia, cand au vazut ca e scoasa din sala intr-un scaun cu rotile.

Ingrijorati de starea ei, fanii si cunoscutii s-au grabit sa ii transmita mesaje de incurajare si urari de sanatate. Emotionata de acest val de empatie, Larisa le-a multumit celor care s-au gandit la ea, familiei, dar si antrenorilor, care ii sunt alaturi. Bucuresteanca in varsta de 21 de ani a marturisit, totodata, si cat de mare a fost pentru ea socul accidentarii. „Desi sunt bulversata incerc sa imi adun cuvintele pentru a putea sa va multumesc din tot sufletul! N-am crezut ca toata munca noastra, a mea si a antrenorilor, se poate evapora intr-o fractiune de secunda… n-am crezut si inca pare un vis neplacut”, a marturisit, printre altele, sportiva, pe pagina ei de Facebook.

Ii dorim si noi multa sanatate!

sursa foto: Facebook/Larisa Iordache

author avatar
Cristina Stefan
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger