AcasăSPORTLarisa Iordache, Miss Campionatul European de gimnastica

Larisa Iordache, Miss Campionatul European de gimnastica

Larisa Iordache, o campioana frumoasa foc

Gimnasta Larisa Iordache a fost aleasa, la Sofia, „Miss Campionatul European 2014”, competitie la care a cucerit patru medalii, din care trei individuale (aur, argint si bronz), respectiv una de aur cu echipa Romaniei.

Larisa Iordache, o campioana frumoasa foc

Potrivit anuntului FR Gimnastica, Larisa Iordache a fost aleasa „Miss Campionatul European 2014” de catre specialistii si ziaristii prezenti la Sofia, „pentru eleganta evolutiilor, pentru prestanta si atitudinea din timpul concursului”. Voturi au mai primit si gimnastele Vanessa Ferrari (Italia), Giulia Steingruber (Elvetia), Claire Martin (Franta), Aliya Mustafina (Rusia) si Catherine Lyons (Marea Britanie), dar titlul a fost castigat de Larisa Iordache. „Sunt surprinsa si foarte fericita ca am primit aceasta recunoastere.

Nu ma asteptam! Pentru mine, cel mai important lucru a fost concursul. Acum sunt onorata a fi Miss Campionatul European – cat de frumos!”, a spus la finalul competitiei Larisa Iordache. Campionatul European de la Sofia s-a incheiat, duminica, Romania cucerind noua medalii la junioare si senioare, din care doua de aur, cinci de argint si doua de bronz.

author avatar
National
420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger