AcasăSPORTLarisa Iordache, marea speranta a Romaniei la C. M. de gimnastica

Larisa Iordache, marea speranta a Romaniei la C. M. de gimnastica

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a abordat cu o formula ultraimprovizata Campionatul Mondial de la Nanning (China), iar asta s-a vazut mai ales in calificarile concursului pe echipe.

Formatia noastra, alcatuita din Larisa Iordache, Stefania Stanila, Ana Maria Ocolisan, Silvia Zarzu, Andreea Munteanu si Paula Tudorache, a incheiat abia pe locul al saptelea calificarile, fiind la un pas sa rateze accederea in marea finala.

Romania a avut 219,161 puncte, fiind la circa 16 puncte in spatele SUA, liderul autoritar al competitiei, si la noua puncte in spatele Rusiei, ocupanta locului al treilea la sfarsitul calificarilor.

In aceste conditii, singura speranta a Romaniei la o eventuala medalie este Larisa Iordache. Vedeta echipei noastre va participa in finala atat la individual compus, cat si la barna si la sol. Larisa a avut al treilea rezultat la individual compus si al doilea la barna si la sol.

Stefania Stanila a prins si ea, in extremis, finala de individual compus, desi a avut cu aproape patru puncte mai putin decat Larisa Iordache.

author avatar
Cristi Ionita
580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger