AcasăSPORTLarisa Iordache, în lacrimi şi cu dureri spre finala la bârnă! Senzaţia...

Larisa Iordache, în lacrimi şi cu dureri spre finala la bârnă! Senzaţia David Popovici impresionează şi la JO Tokyo 2020

larisa iordacheLarisa Iordache, în lacrimi şi cu dureri spre finala la bârnă! Senzaţia David Popovici impresionează şi la JO Tokyo 2020

Larisa Iordache a avut o prestație bună la bârnă, duminică, în calificările de la JO Tokyo 2020, obținând o notă de 14.133. Gimnasta s-a accidentat însă la glezna stângă la aterizare și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În ciuda durerilor, Larisa Iordache a obținut o notă care ar putea s-o trimită în finala de la bârnă: 14,133.

A fost a treia notă din concurs, doar Chenchen Guan și Xijing Tang fiind peste româncă. În mod normal, nota ar trebui să-i asigure româncei calificarea în finală. Ultimul act se va disputa pe 3 august. În finală se pleacă de la zero, nu conteaza notele obținute acum.

Va ajunge Larisa Iordache în finală?

Gimnasta noastră a fost îngrijită rapid de echipa medicală a competiţiei şi a părut să-şi revină din sperietură după câteva minute. Nota Larisei ar trebui să-i asigure prezența în finala de la bârnă. Exercițiul ei a fost apreciat cu 6.2 în ceea ce privește dificultatea.

România nu aliniază pentru a doua oară consecutiv şi echipă în competiţia olimpică de gimnastică feminină. ​

Înot JO Tokyo 2020. David Popovici și Robert Glință, în semifinale

David Popovici (16 ani) a câștigat seria de calificări în care a fost repartizat, la proba de 200 m liber și s-a calificat în semifinale, cu al patrulea timp. Puștiul-minune al nației românești a obținut timpul de 1:45:32.

David-Popovici
Înot David Popovici și Robert Glință în semifinale

La 100 m spate, campionul european en-titre Robert Glinţă s-a calificat în semifinale cu doar al 12-lea timp, 53:67, după ce s-a clasat pe patru în a şasea serie. Celălalt reprezentant al României, Daniel Martin, a fost ultimul din seria a patra (56:91), terminând la general pe 38, din 40 de înotători.

author avatar
Andrei Ștefan
461 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger