AcasăSPORTLarisa Iordache, alte doua medalii. Andrei Muntean, bronz la Taipei

Larisa Iordache, alte doua medalii. Andrei Muntean, bronz la Taipei

Larisa Iordache, o campioana frumoasa foc

Larisa Iordache a incheiat prima finala de la sarituri si a treia pe cea de la barna, in timp ce colegul sau de delegatie, Andrei Muntean a incheiat al treilea finala de la sarituri.

Cel mai recent rezultat este aurul obtinut de Larisa la sol, unde, cu 13.800 de puncte, romanca le-a devansat pe nipona Asuka Teramoto si pe Liliia Akahaimova, din Rusia, in timp ce canadianca Elisabeth Black a incheiat finala pe locul 4.

Cu scurta vreme inainte, gimnasta in varsta de 21 de ani evoluase la barna, finala pe care a incheiat-o cu o medalie de bronz, totalizand 13.666 de puncte, in timp ce canadianca Black a luat aurul, cu 4.133 de puncte, locul doi revenindu-i gimnastei Natsumi Sasada, din Japonia.

Prima reusita a zilei i-a apartinut – trebuie spus- gimnastului sibian in varsta de 24 de ani, care a incheiat podiumul la sarituri, dupa ce pe prima treapta a urcat dominicanul Audrys Nin Reyes, argintul revenindu-i lui Oleg Verniaiev, din Ucraina.

Pana la momentul de fata, palmaresul tricolor la aceasta editie a Universiadei de la Taipei plaseaza Romania pe locul 14, cu doua medalii de aur si tot atatea de bronz. Trei sunt ale Larisei, doua de aur – la individual compus, obtinuta deunazi- si la sol, si una de bronz la barna, si cea a lui Andrei, de la sarituri.

sursa foto: Facebook – Larisa Iordache/Andrei Muntean

author avatar
Cristina Stefan
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger