AcasăSPORTLarisa Dragulescu sustine ca fostul ei sot avea mare trecere si la...

Larisa Dragulescu sustine ca fostul ei sot avea mare trecere si la lotul national de gimnastica feminina: „S-a iubit cu o fosta campioana olimpica!”

Desi au divortat de aproape cinci, Marian Dragulescu si fosta sa sotie sunt, in continuare, in plin scandal. Ultimul „cartus” al Larisei: „Marian s-a iubit cu fosta campioana olimpica”!

Larisa Dragulescu s-a obisnuit sa pozeze sexy dupa divort

Seria dezvaluirilor Larisei Dragulescu a continuat cu detalii picante din escapadele amoroase ale fostului sot.

Corina este actuala consoarta a lui Marian

Astfel, din spusele sale, reiese ca Marian a inselat-o cu una dintre marile gimnaste ale Romaniei, „campioana olimpica”: „Aceasta fata era topita dupa el. La inceput, ca orice femeie, am pus totul pe o banuiala care speram sa nu se adevereasci. Dar, chiar in seara de dinaintea nuntii, Marian a primit un mesaj fierbinte de la respectiva sportiva, care il invita la ea acasa pentru o noapte de neuitat. El plecase la petrecerea burlacilor si isi uitase telefonul acasa. Imi amintesc ca m-am certat foarte tare cu Marian pe aceasta tema. Cand am inceput sa-l descos, nu a negat ca ar avea o relatie cu gimnasta respectiva”. Culmea, Marian Dragulescu si-a invitat amanta si la propria-i nunta, isi aminteste Larisa: „In timp ce mie mi se punea valul de mireasa, ea plangea de mama focului. Ma intreba, atunci, daca plange datorita emotiilor momentului sau pentru ca l-a pierdut pe Marian?”.

Si-a tras amanta si dintre gimnastele straine

Dezvaluirile din sanul fostei familii Dragulescu au continuat cu o aventura pe care fostul campion ar fi avut-o la un concurs international, dupa cum afirma cu tarie Larisa: „Marian mi-a spus in fata ca, fiind impreuna pe la concursuri, nu i-a fost greu sa convinga o gimnasta straina sa mearga cu el in camera de hotel”. La randul lui, acuzat de aceste infidelitati, Marian Dragulescu neaga totul: „Acesta nu este altceva decat un nou capitol al unor inventii lansate de o persoana care n-ar trebui bagata in seama. Totul este o minciuna de la un capat la altul”.

Au doi copii impreuna

Larisa si Marian Dragulescu au fost casatoriti doar doi ani, intre 2006 si 2008, casnicia lor terminandu-se cu scandal. Desi au doi copii impreuna (Richard si Beatrice), acest aspect nu i-a impiedicat sa se ocareasca deseori in public. In vara lui 2011, Marian Dragulescu s-a insurat cu iubita lui, Corina, la Las Vegas.

author avatar
Cristi Ionita
1.910 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger