AcasăSPORTLance Armstrong risca 90 de zile de inchisoare

Lance Armstrong risca 90 de zile de inchisoare

Lance Armstrong s-a specializat si in minciuni ordinare

Nu se mai opreste din mintit: fostul rutier american Lance Armstrong a fost pus sub acuzare dupa ce a lovit doua masini parcate in statiunea Aspen (Colorado), incident pentru care si-a pus prietena sa isi asume vina!

Lance Armstrong s-a specializat si in minciuni ordinare

Lance Armstrong este acuzat ca a parasit locul accidentului, dar si pentru neadaptarea vitezei la conditiile meteo. In urma accidentului, nimeni nu a fost ranit. Politia din Aspen a anuntat ca fostul rutier, in varsta de 43 de ani, si prietena sa Anna Hansen se intorceau de la o strangere de fonduri pentru un muzeu de arta local, cand Lance a lovit doua masini parcate. Un turist a sunat imediat la serviciul de urgenta raportand o ciocnire si fuga de la locul accidentului, dupa ce doua autovehicule inchiriate de rudele sale au fost avariate.
Barbatul a precizat ca la scurt timp dupa accident, Hansen a aparut si si-a cerut scuze pentru lovirea automobilelor, spunand ca va plati toate daunele, dupa care si-a lasat datele de contact. Dupa o perioada, politia a ajuns la locuinta lui Armstrong, iar iubita acestuia le-a declarat ofiterilor ca ea se afla la volan, deoarece „Lance bause putin cam mult”. Totusi, un politist nu a crezut povestea si a verificat la hotel, de unde a aflat ca Lance Armstrong se afla la volan cand a plecat din parcare. In cele din urma, Hansen a recunoscut adevarul, astfel ca procurorul Andrea Bryan a renuntat s-o mai puna sub acuzare pentru sperjur. Procesul va incepe pe 17 martie, iar cel mai dopat sportiv din istorie risca pana la 90 de zile de inchisoare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger