AcasăSPORTLampard se transfera in China: va avea salariu de 10 milioane de...

Lampard se transfera in China: va avea salariu de 10 milioane de euro pe an

Lampard joaca din 2001 la Chelsea

Zilele veteranului Frank Lampard la Chelsea Londra sunt numarate, internationalul englez primind o oferta greu de refuzat de la gruparea chineza Guizhou Renhe.

Lampard joaca din 2001 la Chelsea

Folosit tot mai rar la Chelsea, unde pare sa fi pierdut lupta cu mai tinerii Juan Manuel Mata, Eden Hazard sau Oscar Santos, mijlocasul englez Frank Lampard (34 de ani) a ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa mai puna ceva bistari de o parte inainte de a agata ghetele in cuie.

Astfel, conform The Sun, internationalul englez se pare ca a acceptat oferta colosala a chinezilor de la Guizhou Renhe (10 milioane de euro pe sezon) si este gata ca din ianuarie sa le calce pe urme fostilor sai colegi Nicolas Anelka si Didier Drogba, jucatori care s-au umplut de bani in campionatul tot mai puternic al Chinei. Infiintata in 1995, gruparea omului de afaceri chinez Wang Guolin are un palmares modest, dar sperantele sunt pe masura salariului pe care il va avea Lampard. Guizhou Renhe a incheiat editia din acest an a campionatului chinez pe locul al patrulea, calificandu-se in Liga Campionilor Asiei. Lampard va fi coleg cu bosniacul Zlatan Muslimovic (fost la Udinese si Parma), dar si cu  spaniolii Ruben Suarez (fost la Levante), Rafa Jorda (fost la Levante) si Victoriano Nano (fost la Getafe si Betis Sevilla).

author avatar
Cristi Ionita
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger