AcasăSPORTLadislau Boloni pare tentat sa refuze oferta Stelei

Ladislau Boloni pare tentat sa refuze oferta Stelei

Ladislau Boloni pare tentat sa refuze oferta Stelei

Fostul mare international nu pare a agreea o revenire la echipa de suflet atat timp cat patron este omul care l-a desfiintat regulat in ultimii ani. De dragul suporterilor, Gigi Becali este dispus sa-i ofere banca tehnica a Stelei „ungurului” Ladislau Boloni.

Ladislau Boloni pare tentat sa refuze oferta Stelei

Ieri, europarlamentarul roman a fost ocupat sa vorbeasca numai despre propunerea facuta fostului international: „Boloni este prima optiune in acest moment. I-am trimis oferta pe mail, e vorba de 50.000 de euro pe luna pentru un sezon, cu o prima de un milion pentru calificarea in Liga Campionilor. Acum, repede, poate lua un prim bonus de 100.000, printr-o calificare in grupele Europa League.

Daca ia titul, salariul se dubleaza si se prelungeste automat. Daca nu, la revedere! L-am intrebat pe MM si mi-a zis ca cel mai bun dintre toti antrenorii este Boloni, dar ca am eu discutii cu el. I-am zis ca nu am nicio discutie cu el. Mari jigniri nu au fost si chiar i-am cerut numarul ca sa-l sun. Daca ziceam ceva urat, mi-era aiurea sa-l sun. Asa ca l-am sunat, numai ca nu mi-a raspuns”.

Nu am cum sa accept propunerea Stelei, pentru ca ea nu exista. Pana la aceasta ora, nu exista nicio propunere de a fi antrenor la Steaua„. – Ladislau Boloni

author avatar
Laurentiu Teodorescu
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger