AcasăSPORTLadislau Boloni, nemultumit de „pokeristul” Victor Piturca

Ladislau Boloni, nemultumit de „pokeristul” Victor Piturca

(foto: sptfm.ro)

Ladislau Boloni s-a aratat indignat de modul in care Victor Piturca priveste calificarea la CM din 2014, anuntand ca nationala „nu poate sa joace ca la poker”.

(foto: sptfm.ro)

Fostul selectioner al echipei Romaniei de fotbal si actual antrenor al clubului Al-Khor, Ladislau Boloni, nu s-a sfiit sa il critice pe Victor Piturca, acuzandu-l ca nationala nu poate sa joace „ca la poker, mana moarta”.

„Daca o calificare la Campionatul Mondial nu e un obiectiv, atunci n-are rost sa incepem. Ne pregatim atunci pentru ce? Nationala nu poate sa joace ca la poker, sa fie mina moarta”, a declarat Ladislau Boloni, conform digisport.ro.

Acesta a anuntat ca nu se poate ca un selectioner sa inceapa meciurile contand preliminariile pentru Campionatul Mondial din Brazilia daca nu se gandeste la calificarea la un turneu final.

„Pentru mine e de neconceput sa nu iti propui calificarea la un turneu atunci cind pleci la drum in preliminarii”, a spus Ladislau Boloni.

Fost international roman, Ladislau Boloni a jucat peste 100 de meciuri in tricoul nationalei Romaniei, pentru care a marcat 25 de goluri. Acesta a fost ales de 23 de ori capitanul nationalei de fotbal.

In perioda 2000 – 2001 Ladislau Boloni a fost antrenorul selectionatei Romaniei, cu un bilant de 13 meciuri marcate, din care opt victorii, doua egaluri si trei infrangeri.

Echipa nationala a Romaniei va disputa vineri, de la ora 21.00, primul meci contand pentru calificarea la Cmapionatul Mondial din 2014, care va avea loc in Brazilia. Jucatorii antrenati de Victor Piturca va da piept adversarilor estonieni.

author avatar
Ionut Zgimbau
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger