AcasăRecomandariLadislau Boloni a fost dat afara de clubul Al Khor. Liber sa...

Ladislau Boloni a fost dat afara de clubul Al Khor. Liber sa semneze cu ASA

Trei ani pe banca formatiei Al Khor si niciun trofeu cucerit. Cu Ladislau Boloni, rabdarea qatarezilor s-a sfarsit ieri, cand oficialii celui mai stabil club din Golful Persic l-au demis pe probabil viitorul manager al echipei ASA Targu Mures.

Boloni s-a despartit in relatii cordiale de conduc atorii lui Al Khor

Numit pe banca lui Al Khor in vara lui 2012, Boloni a bifat doar o finala a Campionatului Cluburilor din Golful Persic, competitie neoficiala, cu caracter local, infiintata doar pentru a satisface orgoliile printilor arabi. In intrecerile organizate de federatia din Qatar, Al Khor a terminat pe 7 in primul sezon cu tehnicianul roman la conducere, pe 11 in 2014 si pe locul 10 anul acesta. „Este clar ca nu am fost multumiti. Locul 10 nu ne reflecta ambitiile noastre, vrem mai mult pe viitor. Trei ani cu Boloni au fost suficienti, era nevoie de o schimbare pe banca tehnica. Deja toate cluburile din prima liga stiau tactica si ideile sale”, au reactionat oficialii lui Al Khor, care, totusi, i-au organizat lui Loti o mica petrecere de despartire.
Presa araba scrie ca Boloni nu duce lipsa de oferte, fiind dorit antrenor principal la Al Wahda, tocmai echipa pe care a mai pregatit-o in perioada mai – septembrie 2010. Gruparea din Abu-Dhabi cauta antrenor dupa ce Sami Al-Jaber a fost destituit saptamana trecuta. Sansele ca Ladislau Boloni sa continue in Golf sunt minime, mai ales ca el si-a exprimat intentia de a reveni la Targu Mures. ASA-ul i-a propus sa fie presedinte de onoare, dar se pare ca viceprimarul Claudiu Maior cauta sa dea lovitura prin instalarea lui Boloni in functia de manager, pe modelul cluburilor engleze!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger