AcasăSPORTLacina Traore a ajuns in vara la Anji pe aceeasi suma pe...

Lacina Traore a ajuns in vara la Anji pe aceeasi suma pe care Kuban a platit-o CFR-ului in 2011

CFR a platit 10.000 euro pentru achizitionare lui Traore de la Stade d'Abdijan

Gruparea CFR Cluj a fost avertizata de Kuban Krasnodar sa-si ia adio de la procentul pe care ar fi trebuit sa-l primeasca in urma transferului atacantului Lacina Traore la Anji Makhachkala.

CFR a platit 10.000 euro pentru achizitionarea lui Traore de la Stade d'Abdijan

Ardelenii se plang de manevra facuta de fostul club al lui Dan Petrescu. Kuban Krasnodar tocmai i-a anuntat pe romani ca nu au de primit niciun ban in contul transferului ivorianului Lacina Traore la Anji Makhachkala.

Lacina are deja trei goluri marcate pentru Anji in acest sezon

„Am primit o instiintare cum ca pretul de transfer al lui Traore, de la Kuban la Anji, a fost de 4 milioane de euro, nu de 25, asa cum scrisese presa lor. In aceste conditii, CFR Cluj nu mai are de primit nciun cent. Putem cere actele de la Liga, dar stiti cum se fac afacerile in Rusia, pe gaze, pe petrol, nichel sau valize. Chiar si asa, noi trebuia sa luam 10% din cele 4 milioane, dar e clar ca nu o sa mai vedem nimic”, a declarat Arpad Paszkany.
In iunie, presa din Rusia a anuntat ca transferul lui Lacina Traore la Anji Makhachkala a costat 25 de milioane de euro, bani incasati de formatia Kuban Krasnodar. Astazi, culmea, Kuban anunta ca tranzactia a costat doar 4 milioane de euro, o suma egala cu cea receptionata de CFR Cluj, la inceputul anului 2011, in momentul cedarii ivorianului in Rusia. Aceeasi metoda vrea sa o foloseasca si Gigi Becali, in cazul lui Cristi Tanase, fotbalist detinut in co-proprietate cu FC Arges (fiecare cate 50%). Patronul stelistilor a incercat sa rascumpere procentele, dar cum pitestenii au refuzat, Becali vrea sa-l „sara” de la imparteala pe Penescu si a anuntat ca il va vinde pe Tanase doar dupa ce contractul va expira.

Braga n-a mai jucat din 2 septembrie

Cei de la Braga s-au saturat de antrenamente

Calificata doar pentru a doua oara in grupele Champions League, Sporting Braga va redebuta in cea mai puternica competitie europeana intercluburi miercuri, 19 septembrie, cand, pe „Estadio AXA” aterizeaza trupa lui Andone. Bun cunoscator al fotbalului romanesc, Jose Peseiro a avut 17 zile la dispozitie pentru a pregati duelul cu CFR. Braga a sustinut ultimul joc oficial pe 2 septembrie, 0-2 cu Pacos Ferreira, in deplasare. In Portugalia nu a fost etapa weekendul precedent, iar Peseiro se teme ca lipsa de meciuri ar putea afecta evolutia echipei sale in disputa cu CFR, desi portughezii au avantajul prospetimii.

author avatar
Sebastian Stan
611 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger