AcasăSPORTLacatus, antrenorul echipei nationale a romilor

Lacatus, antrenorul echipei nationale a romilor

Marius Lacatus este asteptat de romi la negocieri

Autoproclamatul rege international al romilor, Dorin Cioaba, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca doreste organizarea in aprilie 2014 a unui campionat european de fotbal pentru romi, insa principala problema o constituie lipsa unui selectioner.

Marius Lacatus este asteptat de romi la negocieri

Intrebat pe cine isi doreste antrenor al primei nationale de fotbal a romilor, Dorin Cioaba a spus ca il prefera pe Marius Lacatus: „Eu vreau sa-l conving pe Marius Lacatus sa devina el selectioner. Daca va accepta sa fie antrenor, atunci il vom plati din cotizatiile organizatiei noastre. Bine, eu mi-as dori sa o faca fara bani, pro bono, dar nu stiu daca accepta asa ceva. Pentru neamul lui ar putea sa faca ceva, macar pentru o perioada, pana gasim un alt antrenor. Eu cred ca Marius nu se gandeste numai la bani”. Lacatus antreneaza in prezent echipa de liga secunda CSMS Iasi, candidata la promovarea in primul esalon.

Primul meci al acestei competitii europene ar urma sa aiba loc in luna aprilie, intre nationala romilor din Bulgaria si cea a romilor din Romania. Dorin Cioaba mai are doua dorinte: un echipament cadou de la FRF si dreptul ca selectionata romilor sa joace meciurile de acasa pe Arena Nationala din Bucuresti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger