AcasăSPORTLa Wimbledon se scot bani din capsuni

La Wimbledon se scot bani din capsuni

Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon se asteapta sa vanda la editia din acest an 28 de tone de capsuni si sa obtina 300.000 de lire sterline.

Una dintre caracteristicile turneului de tenis de la Wimbledon este consumul de capsuni cu frisca. An de an, organizatorii pun in vanzare portii de cate 10 capsuni, iar acestea au un succes enorm.

Anul acesta, pretul unei portii de capsuni cu frisca este de 2,5 lire sterline, dar chiar si la acest pret organizatorii se asteapta sa vanda 28 de tone de capsuni. Fructele vor fi insotite de peste 7.000 de litri de frisca.

Capsunile sunt considerate a fi de cea mai buna calitate, din districtul Kent. Acestea sunt culese cu doar o zi inainte de a fi servite, pentru a li se pastra prospetimea, si ajung in Complexul Sportiv la 5.30 dimineata, pentru a fi verificate inainte de a fi puse la vanzare.

Timp de doua saptamani, cat dureaza turneul de la Wimbledon, se vand aproximativ 8.615 portii pe zi, ceea ce inseamna cam 21.500 de lire sterline obtinute, pe zi, din vanzarea de capsuni. Organizatorii ar obtine aproximativ 300.000 de lire sterline din vanzarea capsunilor la editia din acest an.

author avatar
Cristi Ionita
663 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger