AcasăSPORTLa vremuri noi, tot NOI! Mircea Sandu ramane stapan absolut pe Federatia...

La vremuri noi, tot NOI! Mircea Sandu ramane stapan absolut pe Federatia Romana de Fotbal!

Mircea Sandu a anuntat ca nu va mai candida la alegerile pentru sefia FRF de anul viitor, insa inca actualul presedinte al Federatiei va ramane stapan absolut si dupa eliberarea din functie.

Cinci personaje din fotbal si-au depus, deja, candidatura pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, iar alte personaje, precum Ioan Andone, s-au inscris pana acum doar la nivel declarativ.

Desi ii are adversari declarati, la alegerile din 5 martie 2014, pe Razvan Burleanu, Vasile Avram, Marcel Puscas si Sorin Raducanu, fostul mare international Gica Popescu porneste drept favorit, mai ales ca se spune ca beneficiaza de sustinerea lui Mircea Sandu.

Totusi, un conflict intre cele doua parti a izbucnit in momentul in care Mircea Sandu i-a instiintat pe candidati ca „nu pot da prea multi oameni afara. Legea Muncii interzice asemenea practici deci atentie. Si eu am dat multe persoane afara, iar instanta mi le-a adus inapoi si a trebuit sa le dau si o multime de bani”.

Conform ziare.com, viitorul presedinte al FRF ar putea schimba doar doi oameni din organigrama, secretarul general si trezorierul. Iar Gica Popescu ramane cu o singura optiune, in conditiile in care Mircea Sandu l-a instiintat ca-l sustine doar daca Adalbert Kassai ramane secretar general. Asta desi fostul international are o echipa consistenta din care nu lipsesc Hagi, Ilie Dumitrescu si Bogdan Stelea, oameni carora va trebui sa le gaseasca functii in cazul in care castiga alegerile.

O alta dovada ca Mircea Sandu ramane staroste peste Federatia Romana de Fotbal este informatia conform careia acesta va ocupa o functie de supervizor, urmand sa supravegheze indeaproape munca prestata de noul presedinte.

author avatar
Cristi Ionita
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger