AcasăSPORTLa un an dupa ce a vazut moartea cu ochii, "Badr Hari...

La un an dupa ce a vazut moartea cu ochii, „Badr Hari de Romania” revine in ring!

In iulie anul trecut, Bogdan Stoica, una dintre marile sperante ale sporturilor de contact din Romania, trecea prin clipe cumplite.

Luptatorul de K1 era implicat intr-un grav accident de circulatie care a fost la un pas sa-l coste viata.

Bogdan a iesit la o plimbare cu motocicleta prin Bucuresti, dar a fost lovit de o masina de curierat rapid, condusa de un sofer care nu s-a asigurat.

In urma accidentului, luptatorul s-a ales cu multiple contuzii, fisuri in zona toraco-lombara, agravarea unei probleme mai vechi din zona cervicala si un muschi al spatelui zdrobit, el fiind transportat de urgenta la Spitalul Militar Central.

S-a luat in calcul inclusiv posibilitatea ca Bogdan sa renunte la cariera de sportiv. Doctorii au fost de parere, atunci, ca daca nu avea fizicul unui sportiv ci cel al unui om normal, in mod cert Stoica ar fi murit.

Totusi, dupa o luna de stat la pat si inca sase luni de recuperare, sportivul si-a reluat antrenamentele, iar pe 6 aprilie va disputa primul meci oficial de la teribilul incident de anul trecut.

Pe 6 aprilie, la Oradea, in primul Superkombat World Grand Prix din 2013, Bogdan Stoica il va infrunta pe italianul Romano Romasco.

Poreclit „Badr Hari de Romania” gratie stilului de lupta extrem de exploziv, Bogdan sustine ca „Astept momentul asta de aproape un an! Sunt gata de lupta! Le cer scuze tuturor pentru absenta mea indelungata. Acum am revenit mai puternic si decis sa obtin victorie dupa victorie”.

La Superkombat World Grand Prix Oradea vor urca in ring sportivi din opt tari diferite. Bosniacul Muamer Tufekcic, britanicul Corrie Robins, germanul Nikolaj Falin si surinamezul Jaizirinho Rozenstruik se vor duela intr-o piramida de patru de luptatori, iar invingatorul se califica la Superkombat Final Elimination.

Rusul Vladimir Toktasinov si britanicul Chris Cooper se vor infrunta in meciul de rezerva al piramidei.

Gala programeaza si trei super-fight-uri: Bogdan Stoica (Romania) – Romano Romasco (Italia), Alexandru Lungu (Romania) – Jason Dutton (Marea Britanie) si Benjamin Adegbuyi (Romania) – Mohamed Bellazar (Maroc).

Superkombat World Grand Prix Oradea va fi transmis in 80 de tari, de pe patru continente, prin intermediul Eurosport.

Citeste si: “Badr Hari de Romania” s-a “rupt” dupa un accident de motocicleta

author avatar
Cristi Ionita
1.010 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger