AcasăSPORTLa St.Petersburg ploua cu euroi!

La St.Petersburg ploua cu euroi!

ISTORIC Jucatorii lui Zenit, intr-un meci de poveste cu Spartak

Victoria zdobitoare din ultima etapa de campionat, inregistrata de campioana Rusiei la fotbal, in fata celor de la Spartak Moscova, le-a adus elevilor lui Luciano Spalletti o prima individuala de 75.000 de euro. In tot acest timp, medaliatii cu aur la J.O. de la Londra, originari din St.Peterburg, vor incasa din partea autoritatilor aproximativ 130.000 de euro.

ISTORIC Jucatorii lui Zenit, intr-un meci de poveste cu Spartak

Sambata, 11 august, intr-un meci contand pentru etapa a patra a campionatului rusesc de fotbal, campioana Zenit a sters pe jos cu Spartak Moscova, gruparea antrenata de Luciano Spalletti impunandu-se cu 5-0, goluri marcate de Kanunnikov, Bystrov, Shirokov si Faizulin (2). Potrivit presei rusesti, pentru egalarea unui record care dateaza din 1949, dar mai ales pentru cea mai usturaroarea infringere incasata de Spartak Moscova in istoria moderna a primei divizii, sefii de la Zenit i-au premiat pe jucatori cu cate 75.000 de euro.

VICTORIE Atleta Natalya Antyukh, aur olimpic la 400 de metri garduri

Luni, sportivii medaliati la Jocurile Olimpice – editia 2012, originari din St.Petersburg, au aflat ca vor incasa la randul lor cate o prima speciala din partea Comitetului de Educatie Fizica si Sport din districtul federal Severo-Zapadny. Valoarea bonusului pentru o medalie de aur se ridica la 5 milioane de ruble, aproximativ 130.000 de euro. Pentru un medalie de argint, oficialitatile locale vor plati 2,5 milioane de ruble (64.000 de euro), iar pentru un bronz 1,5 milioane de ruble (38.000 de euro). Sportivii din regiune au obtinut la Londra patru medalii de aur, doua de argint si sase de bronz. La aceste bonusuri se vor alatura ale premii oferite de Comitetul Olimpic Rus.

 

author avatar
Mihai Koblenko
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger