AcasăSPORTLa Jocurile Olimpice Londra 2012 nu ai voie sa zambesti!

La Jocurile Olimpice Londra 2012 nu ai voie sa zambesti!

Astfel de fete nu vor avea acces la Jocurile Olimpice

Serviciile secrete britanice au decis noi reguli pentru accesul la Jocurile Olimpice din aceasta vara Ultima cerinta: nu ai voie sa zambesti in poza de pe acreditarea de presa!

Astfel de fete nu vor avea acces la Jocurile Olimpice

Pe 27 iulie va debuta, in capitala Marii Britanii, a XXX-a editie a Jocurilor Olimpice de vara. MI6 a dictat masuri iesite din comun pentru securitatea competitiei, iar printre „victime” cad, iata, si reprezentatii mass-media. Cum in aceste zile se stabilesc listele cu ziaristii si persoanele oficiale care vor asista la concursuri, Serviciile Secrete britanice au luat la puricat fiecare persoana in parte.

Dupa o lunga dezbatere s-a decis ca fotografiile in care mimica fetei este schimbata sa nu fie acceptate. Jurnalistii din intreaga lume au fost informati ca trebuie sa trimita poze pe fond alb, in care nu ai voie sa zambesti. Pentru J.O. din aceasta vara, masurile luate de autoritatile londoneze au starnit nu de putine ori ilaritate. Astfel, dupa ce s-a stabilit ca nave de razboi sa patruleze pe Tamisa si ca armata are liber sa intervina cu rachete sol-aer in caz de necesitate, seful medicilor din Asociatia Olimpica a Regatului Unit al Marii Britanii a declarat ca ii sfatuieste pe sportivi sa nu dea mana cu adversarii lor de teama imbolnavirii. Londra gazduieste pentru a treia oara Jocurile Olimpice de vara, dupa editiile din 1908 si 1948. In metropola britanica se vor afla aproximativ 10.500 de sportivi si in jur de 20.000 de reprezentanti ai mass-media. Se estimeaza ca la startul competitiei se vor alinia reprezentanti din 205 tari, care vor concura la 302 probe.

author avatar
Sebastian Stan
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger