AcasăSPORTLa Cupa Mondiala cu bob inchiriat

La Cupa Mondiala cu bob inchiriat

Bobul romanesc a cedat la antrenamentele oficiale premergatoare C.M.

Participanta la Cupa Mondiala de bob, echipa Romaniei s-a prezentat cu un bob vechi de zeci de ani, aflat in stare avansata de degradare.

Bobul romanesc a cedat la antrenamentele oficiale premergatoare C.M.

Si, pe cale de consecinta, bobul romanesc a cedat la antrenamentele oficiale premergatoare competitiei de la Winterberg, in Renania de Nord (Germania). Echipajul feminin de bob 2 persoane, detinator al Cupei Europei, si-a propus o clasare mai buna in concurs, dar va trebui sa-si atinga obiectivul cu un bob inchiriat de la gazde.
Antrenorul Paul Neagu a explicat prin ce probleme a trecut delegatia Romaniei la „mondialul” de bob: „Bobul pe care-l aveau Maria Constantin si Andreea Grecu, cele doua fete care compun echipajul feminin, s-a deteriorat dupa doua rasturnari la Altenberg. Oricum, e foarte vechi si nu cred ca va mai putea fi folosit”. Nu este pentru prima data cand Romania are parte de o asemenea rusine. La Olimpiada de Iarna de la Soci, din 2014, echipajul de dublu sanie a fost descalificat din cauza echipamentului de concurs vechi. Organizatorii s-au temut de o tragedie si au decis sa nu ii lase pe romani sa concureze.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger