AcasăSPORTLa “pasa” Porumboiu au venit arabii cu milioane pentru Wesley

La “pasa” Porumboiu au venit arabii cu milioane pentru Wesley

Wesley a debutat in noul sezon cu doua goluri marcate in poarta Rapidului

Vicecampioana Ligii 1 a acceptat oferta „cu multe zerouri” venita din zona Golfului pe numele brazilianului Wesley Lopes. Patronul Adrian Porumboiu a confirmat ca tratativele sunt ca si finalizate.

Wesley a debutat in noul sezon cu doua goluri marcate in poarta Rapidului

„Intr-adevar, din desert a venit o furtuna cu multe zerouri pentru Wesley, nu putem refuza aceasta oferta”, a declarat patronul vicecampioanei, Adrian Porumboiu. Vanzarea golgeterului Ligii 1 ar putea fi, insa, conditionata de „dubla” cu Fenerbahce, din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

In cazul in care moldovenii se califica pentru play-off, atunci Porumboiu poate sista orice tratative. Se pare ca formatiile interesate de achizitionarea lui Wesley Lopes sunt Al Hilal (Arabia Saudita), Ai Ain (Emiratele Arabe Unite) si chiar Al Jaish (Qatar), ultimele doua grupari fiind pregatite de tehnicieni romani, Cosmin Olaroiu, respectiv Razvan Lucescu. La FC Vaslui, atacantul in varsta de 31 de ani castiga 400.000 de euro pe sezon, fiind lider in materie atat la formatia moldoveana, cat si in topul salariilor din Liga 1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger