AcasăSPORTL-au ales pe Rednic!

L-au ales pe Rednic!

Rednic este antrenorul care a adus ultimul titlu de campioana pentru Dinamo

Reconstructia la Dinamo a inceput o data cu infrangerea din derby. Victoria Stelei l-a convins pe Dinu Gheorghe ca nu mai este timp de pierdut si trebuie urgent luate masuri.

Rednic este antrenorul care a adus ultimul titlu de campioana pentru Dinamo

Dupa ce a renuntat la Stefan Barboianu, talismanul Stelei in derby-urile cu Dinamo, noul sef din Stefan cel Mare i-a facut vant si lui Flavius Stoican. Marti si-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiesti, iar ieri a fost instalat pe banca lui Dinamo: Mircea Rednic acolo unde, in 2007, cucerea ultimul sau titlu de campion! La 53 de ani, „Puriul” este un personaj cu trecut dinamovist: a fost jucator pentru sapte ani, intre 1983 si 1990, interval in care a disputat doua semifinale de cupe europene (impotriva lui Liverpool, in ’84, si cu Anderlecht, in ’90). Ca antrenor principal, i-a pregatit pe „caini” in doua randuri: in sezonul 2006-2007 a cucerit titlul, pentru ca in 2008-2009 sa paraseasca clubul dupa o cearta cu actionarii.
Demis la nici doua luni dupa ce Ionut Negoita il readusese la echipa, Flavius Stoican sustine ca nu regreta perioada petrecuta la Dinamo: „La fel ca-n primul mandat, m-am intors la Dinamo cu inima deschisa si am incercat sa fac totul pentru a urca echipa in clasament. Am venit intr-un moment greu, luand echipa din mers. Din pacate, lucrurile nu au iesit asa cum mi-am propus. Multumesc clubului pentru sansa oferita si le urez mult succes viitorului antrenor si tuturor fostilor colegi si elevi”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger