AcasăSPORTL-a batut pe Nadal in primul tur la Wimbledon, apoi s-a retras!

L-a batut pe Nadal in primul tur la Wimbledon, apoi s-a retras!

Steve Darcis a produs surpriza ultimilor ani in tenis

Jucatorul belgian de tenis Steve Darcis, care l-a eliminat, luni, pe Rafael Nadal, in runda inaugurala la Wimbledon, a declarat forfait pentru turul doi, din cauza unei accidentari la umarul drept. Darcis, numarul 135 mondial, s-a accidentat dupa ce a cazut la meciul cu Nadal, castigat cu scorul de 7-6, 7-6, 6-4.

Steve Darcis a produs surpriza ultimilor ani in tenis

Dupa un ultim test efectuat ieri dimineata, el a renuntat sa-l intalneasca pe polonezul Lukasz Kubot, care se califica astfel in turul trei. In alta ordine de idei, organizatorii turneului britanic i-au transmis elvetianului Roger Federer ca nu mai are voie sa poarte la meciuri incaltaminte cu talpa de culoare portocalie, deoarece incalca codul de tinuta alba, obligatoriu la Wimbledon.

„Incluzand si perioada de incalzire, jucatorii trebuie sa fie imbarcati aproape in totalitate in alb”, precizeaza regulamentul turneului. Cu toate acestea, detinatoarea trofeului in proba feminina, americanca Serena Williams, nu a fost avertizata cu privire la pantofii sport cu ornamente portocalii pe care i-a purtat la primul sau meci.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger