AcasăSPORTL-a batut pe Bute, acum mai vrea un copil!

L-a batut pe Bute, acum mai vrea un copil!

Boxerul britanic Carl Froch, noul campion mondial de la categoria super-mijlocie, in versiunea IBF, a recunoscut ca a avut interzis la sex timp de patru luni inainte de meciul cu Bute de la Nottingham.

RELATIE. Rachael si Carl sunt impreuna de circa patru ani

Abstinenta „Cobrei” l-a facut pe acesta sa-si doreasca sa incheie cat mai rapid conturile cu Bute, britanicul punand in scena, la Nottingham, ceea ce foarte multi considera drept cea mai buna prestatie a lui Carl Froch din intreaga cariera profesionista. Cu un ochi la superba sa logodnica, Rachael Cordingley, care astepta nerabdatoare sa recupereze timpul pierdut, Froch l-a executat rapid pe Bute, a dat interviuri si a plecat cu bruneta lui acasa. Britanicul spune ca isi doreste neaparat un al doilea copil, cuplul Froch-Cordingley avand deja un fiu, Rocco, de aproape doi ani.

Froch: „Cred ca Bute nu va mai avea curajul sa urce din nou cu mine in ring”

In legatura cu meciul de la Nottingham, „Cobra” a precizat, pentru tabloidul „The Sun”, ca „m-am uitat in ochii lui Bute, in repriza a treia, si mi-am dat seama ca este terminat. Cred ca isi va reveni cu greu dupa o asemenea infrangere si nu va mai avea curajul sa urce din nou cu mine in ring. Modul in care a pierdut in fata mea ii poate aduce sfarsitul carierei”.

author avatar
Cristi Ionita
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger