AcasăSPORTKvitova si Osaka, finalistele Australian Open 2019. Castigatoarea devine lider mondial

Kvitova si Osaka, finalistele Australian Open 2019. Castigatoarea devine lider mondial

S-au aflat numele finalistelor actualei editii a turneului de la Melbourne. Se anunta un meci cu atat mai captivant pentru amatorii sportului alb, cu cat va fi mai mult decat o finala de Grand Slam. Jucatoarea care va castiga trofeul la Melbourne o va detrona pe Simona Halep de pe prima treapta a podiumului.

Adversare la obtinerea titlului la Melbourne, primul Grand Slam al acestui an, sunt Petra Kvitova si Naomi Osaka.

Sportiva ceha aflata pe locul 6 mondial e la prima sa finala la Melbourne. Revenita in circuit – in urma cu mai putin de doi ani – dupa acea pauza pe care s-a vazut nevoita sa o ia dupa ce a fost ranita la mana cu care serveste, in timpul unui atac petrecut in propria-i locuinta, Petra Kvitova a trecut joi de americanca Danielle Collins. Jucatoarea de 28 de ani care a invins-o pe Irina Begu in turul 2 al actualei editii a turneului va lupta pentru titlul la Australian Open 2019 in meciul ce se va disputa sambata.

Adversara ei, jucatoarea japoneza Naomi Osaka, are deja in palmares, la 31 de ani, o finala de Grand Slam. Sportiva de pe locul 4 mondial a invins-o in semifinala de joi pe Karolina Pliskova, asigurandu-si astfel prezenta in finala de la Melbourne, una cu dubla miza – castigatoarea trofeului competitiei si accederea in postura de lider mondial.

sursa foto: Facebook/petrakvitovaofficial, Facebook/Australian Open

author avatar
Cristina Stefan
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger