AcasăSPORTKubanul lui Dan Petrescu, esec la Samara - VIDEO

Kubanul lui Dan Petrescu, esec la Samara – VIDEO

Dacian Varga (in verde) intr-un duel cu un jucator de la Krilia

Kuban Krasnodar, formatia antrenata de romanul Dan Petrescu, a pierdut marti seara, scor 0-1, meciul din deplasare cu Krilia Sovietov Samara, si a cazut pe locul 7 in campionatul Rusiei.

Dacian Varga (in verde) intr-un duel cu un jucator de la Krilia

La Samara, Kuban a dominat intreaga partida, dar Krilia Sovietov a reusit sa obtina toate punctele gratie unui gol marcat de Pecnik in minutul 58. In urma acestui rezultat, formatia antrenata de Dan Petrescu a cazut pe locul 7 in clasament, avand o zestre de 21 de puncte, cu patru sub liderul TSKA Moscova, care s-a impus pe terenul propriu, scor 3-0, cu Anji Mahacikala,  moscovitii avand si un meci mai putin disputat.

Partida Krilia Sovietov – Kuban Krasnodar a contat pentru runda cu numarul 13, la gruparea condusa de Dan Petrescu evoluand titular ex-fotbalistul Sportului Studentesc, Dacian Varga. Lacina Traore a jucat si el toate minute, in vreme ce Gigel Bucur a fost introdus in teren in minutul 60.
Nemultumit nu atat de jocul echipei, cat de ineficienta atacanţilor sai, Dan Petrescu a avut puterea sa felicite adversarul pentru victoria cu 1-0. Antrenorul roman considera ca formatia sa nu putea emite pretentii atat timp cat i-a lipsit concentrarea: „Am disputat un meci important si nu se poate spune ca ne-am subestimat adversarul. Doar ca cei de la Samara au fost mai motivati si de aceea consider pe deplin meritata victoria lor”.

[youtube]QF5YHozr8OQ[/youtube]

author avatar
Mihai Koblenko
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger