AcasăSPORTKuban da 1,5 milioane de euro pentru Sarnmartean

Kuban da 1,5 milioane de euro pentru Sarnmartean

Lucian Sanmartean este evaluat la 1,5 milioane de euro

Lucian Sanmartean este pe lista rusilor de la Kuban Krasnodar, care sunt gata sa-l transfere pe mijlocasul lui FC Vaslui din aceasta pauza de iarna.

Lucian Sanmartean este evaluat la 1,5 milioane de euro

Dupa ce a renuntat la serviciile lui Dacian Varga, echipa antrenata de Dan Petrescu doreste sa achizitioneze un alt roman. Presa din Rusia sustine ca mijlocasul lui FC Vaslui, Lucian Sanmartean (31 de ani), este pe lista echipei din Krasnodar, alaturi de Haritonov de la Tom Tomsk. Internationalul roman este cotat la 1,5 milioane de euro si este dispus sa se aseze la masa tratativelor. “Eu nu stiu nimic de o oferta de la Kuban, dar cand cluburile vor ajunge la o intelegere, se va putea discuta si cu mine. Momentan sunt jucatorul Vasluiului si nu stiu nimic despre alte oferte”, a declarat Sanmartean. Inaintea partidei dintre FC Vaslui si Rapid, din prima etapa a returului , intre cele doua conduceri s-a iscat un scandal, asta dupa ce presedintele giulestenilor, Constantin Zotta, l-a contactat pe Lucian Sanmartean .

“Aveam pentru el o oferta din Rusia si i-am comunicat-o”, a explicat atunci Zotta. Dan Petrescu vrea intariri pentru play-off-ul campionatului rus, unde se lupta pentru titlu si cupele europene. Dupa doua runde, Kuban Krasnodar se afla la 15 puncte de liderul Zenit St.Petersburg si la 9 de pozitia a doua, ocupata de TSKA Moscova.

author avatar
Sebastian Stan
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger