AcasăSPORTKlitschko, blat cu spectatorii

Klitschko, blat cu spectatorii

Ucraineanul Vladimir Klitschko si-a pastrat cele patru centuri de campion mondial la categoria grea (WBO, WBA, IBF si IBO), dupa ce l-a macelarit, sambata noaptea, pe americanul Tony Thompson, pe care l-a invins prin knock-out in repriza a sasea.

Vladimir Klitschko l-a calcat in picioare pe Tony Thompson

In ciuda succesului obtinut, al 58-lea in 61 de meciuri sustinute la profesionisti, Vladimir Klitschko si-a atras antipatia iubitorilor boxului, dupa ce a recunoscut ca putea incheia mult mai rapid disputa.

Klitschko a dominat copios disputa, insa majoritatea celor 30.000 de spectatori prezenti pe „Stade de Suisse”, din Berna, si-au manifestat dorinta de al vedea la lucru macar cinci reprize pe „Ciocanul de otel”, iar ucraineanul a vrut sa le faca pe plac platitorilor de bilete si a prelungit agonia lui Thompson mai mult de 15 minute. In aceeasi gala au urcat in ring si doi pugilisti romani, Iulian Ilie si Eva Marcu, insa ambii au pierdut meciurile la decizie. Ilie s-a batut sase reprize de la egal la egal cu albanezul Nuri Seferi, campionul european la categoria cruiser, dar cele doua knock-down-uri incasate pe final i-au fost fatale ploiesteanului. Eva Marcu a fost invinsa clar de japoneza Aniya Seki intr-un meci contand pentru centurile de campioana mondiala WIBF si GBU la categoria super-cocos.

author avatar
Cristi Ionita
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger