AcasăSPORTKleibanova revine in tenis, dupa ce a scapat de cancer

Kleibanova revine in tenis, dupa ce a scapat de cancer

Kleybanova a facut peste doua milioane de dolari din tenis pana acum

Diagnosticata cu cancer limfatic la inceputul anului trecut, rusoaica Alisa Kleibanova a stat un an pe bara, a invins teribila maladie, iar acum se pregateste se revina in circuitul mondial de tenis.

Kleybanova a facut peste doua milioane de dolari din tenis pana acum

Fost numar 20 mondial in februarie anul trecut, Alisa Kleibanova a anuntat, pe site-ul oficial WTA, ca va participa la turneul de tenis de la Miami care va incepe pe 20 martie. Rusoaica de 22 de ani a afirmat ca a terminat tratamentul impotriva cancerului in decembrie anul trecut, iar rezultatele analizelor efectuate in ianuarie, in Italia, sunt imbucuratoare.

Kleibanova a recunoscut ca tratamentul a fost chinuitor, dar ca dragostea pentru sport si speranta ca va juca tenis profesionist din nou i-au mentinut moralul la un nivel ridicat. Rusoaica se pregateste de aproape o luna in Florida si spune ca “placerea pe care o simt pe teren este mult mai mare decat cea pe care o simteam inainte”. Kleibanova a castigat doua turnee WTA de simplu (Kuala Lumpur, Seul) si cinci turnee de dublu (Fes, Budapesta, Tokyo, Brisbane, Estoril) cel de la Budapesta fiind castigat alaturi de romanca Monica Niculescu.

 

author avatar
Cristi Ionita
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger