AcasăSPORTKiller-ul lui Dinamo are fata care se dezbraca pe net (FOTO)

Killer-ul lui Dinamo are fata care se dezbraca pe net (FOTO)

Bruce si Tahli se inteleg foarte bine

Tatal ei a facut istorie pentru FC Liverpool, club cu care a castigat de sase ori titlul in Anglia si Cupa Campionilor Europeni, insa fata legendarului goalkeeper Bruce Grobbelaar a ales sa faca istorie in industria erotica.

Grobbelaar (56 de ani) a jucat pentru FC Liverpool 1981-1994, dar a mai trecut si pe la alte foarte multe echipe, goalkeeper-ul de origine sud-africana fiind cunoscut drept un adevarat globe-trotter.

De altfel, desi nascut la Durban, Grobbelaar ramane in istorie drept portarul care a evoluat pentru doua nationale diferite, Rhodesia si Zimbabwe.

Bruce si Tahli se inteleg foarte bine

Iubitorii fotbalului de la noi si-l amintesc drept unul dintre „killerii lui Dinamo” sau omul care a blocat ascensiunea „cainilor” spre finala Cupei Campionilor Europeni.

In semifinalele Cupei Campionilor Europeni, editia 1983-1984, Dinamo a pierdut de doua ori in fata lui Liverpool, 0-1 in deplasare si 1-2 acasa.

Dublul esec a fost pus, atunci, pe seama golurilor reusite de Ian Rush si, mai ales, pe seama paradelor incredibile ale lui Grobbelaar, care i-a scos din minti pe Orac, Augustin, Andone sau Talnar.

Blondina s-a obisnuit sa-si arate nurii

Tahli Grobbelaar, fiica lui Bruce, s-a remarcat in industria erotica drept o practicanta asidua de web-chat. Tanara de 28 de ani ofera placeri nebanuite fanilor ei, prin intermediul web-cam-ului, pentru 3 lire sterline pe minut.

Tahli locuieste la Londra si a declarat, pentru jurnalistii de la The Sun, ca spera sa stranga, astfel, destui bani pentru a-si deschide propriul magazin de pantofi.

Tahli se dezbraca alaturi de o prietena

Totusi, politia londoneza s-a autosesizat si va demara o ancheta, existand suspiciunea ca Tahli se prostitueaza.

Fiica fostului portar este mandra de posteriorul ei
author avatar
Cristi Ionita
532 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger