AcasăSPORTKiller-ul CFR-ului, legenda in Turcia

Killer-ul CFR-ului, legenda in Turcia

Fotbalistul turc s-a distrat cu fundasii lui CFR

A surprins marcand patru goluri in dubla cu CFR Cluj din grupele Champions League, insa atacantul lui Galatasaray este deja un nume mare in Turcia.

Burak Yilmaz bucurandu-se precum Cristiano Ronaldo

Fotbalistul de 27 de ani si-a asigurat inca din vara acestui an intrarea in top, in momentul in care a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea Cim Bom. Poatea parea incredibil, dar Burak Yilmaz este doar al doilea jucator din istorie, dupa Sergen Yalcin, care a trecut pe la toate cele patru formatii mari ale Turciei: Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas si Trabzonspor. Considerat un adevarat Cristiano Ronaldo al Turciei (la Cluj, miercuri seara, chiar s-a bucurat la goluri precum starul portughez), Burak Yilmaz a demonstrat, deseori, ca este o adevarata masina de marcat goluri.

Atacantul Galatei are o medie de aproape un gol pe meci in acest sezon

Atacantul si-a inceput cariera la Antalyaspor, dar varful de forma l-a atins in cei trei ani petrecuti la Trabzonspor (2009-2012), marcand pentru trupa lui Senol Gunes 57 de goluri in 91 de partide jucate. Galata s-a miscat rapid si l-a achizitionat in vara, pentru 5 milioane de euro, oferindu-i si jucatorului un contract fabulos.

Fotbalistul turc s-a distrat cu fundasii lui CFR

Concret, Burak Yilmaz castiga acum 2,3 milioane de euro pe sezon (cam cat toti titularii CFR-ului la un loc) plus 20.000 de euro pe meci jucat, insa merita toti banii, varful Cim-Bom avand deja 10 goluri marcate in 12 meciuri oficiale jucate.

author avatar
Cristi Ionita
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger