AcasăSPORTKevin Durant, MVP in NBA All Star Game

Kevin Durant, MVP in NBA All Star Game

Kevin Durant (cu mingea) a castigat duelul cu LeBron James

Selectionata Vest-ului a castigat, duminica noaptea, cu 152-149, meciul cu echipa Est-ului din a 61-a editie a NBA All Star Game. Partida s-a disputat in Amway Center din Orlando, Florida.

Kevin Durant (cu mingea) a castigat duelul cu LeBron James

Asteptat ca un duel intre LeBron James (Miami Heat) si Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), meciul dintre cele doua selectionate divizionare a fost decis, in cele din urma, de precizia lui Kevin Durant (Oklahoma City Thunder). La 23 de ani si doar a treia prezenta in NBA All Star Game, pustiul-minune din suburbiile Washington-ului a fost desemnat cel mai bun jucator de pe teren.

Bryant s-a lovit dupa un duel cu Dwyane Wade

Durant a incheiat partida cu 36 de puncte, sapte recuperari si trei pase decisive. Kobe Bryant a incheiat meciul cu 27 de puncte inscrise. Starul lui Lakers a devenit jucatorul cu cele mai multe puncte inscrise in NBA All Star Game (271), el depasind recordul lui Michael Jordan, care a reusit 262 de puncte in duelul selectionatelor. Totusi, a13-a sa participare intr-un All Star Game a fost cu ghinion pentru Bryant. Baschetbalistul a suferit o fractura de piramida nazala, iar staff-ul lui Los Angeles Lakers se teme ca este vorba de o absenta indelungata.

Jeremy Evans, campion la slam-dunk

Jeremy Evans e cel mai bun marcator de slam-dunk-uri

Intrat in ultimul moment in concursul pentru cel mai bun marcator de slam-dunk-uri, Jeremy Evans (Utah Jazz) a castigat competitia, fiind votat de 29% dintre telespectatori. Evans l-a inlocuit pe Iman Shumpert (New York Knicks), accidentat si a castigat la limita batalia cu Chase Budinger (Houston Rockets), care a fost preferat de 28% dintre telespectatori. Kevin Love (Minnesota Timberwolves) a castigat concursul aruncarilor de trei puncte, iar francezul Tony Parker (San Antonio Spurs) s-a impus in competitia “jongleriilor”.

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger