AcasăRecomandariKeseru a refuzat un salariu de 2,1 milioane de euro!

Keseru a refuzat un salariu de 2,1 milioane de euro!

Transferul lui Claudiu Keseru la Al Gharafa descrie perfect tipologia fotbalistului roman: pretentios cand vine vorba de bani si ezitant in luarea celor mai bune decizii.

Keseru nu se vinde pe cateva milioane de euro

Desi Steaua s-a grabit sa anunte ca l-a vandut la ocupanta locului 7 din Qatar, golgheterul Romaniei nu s-a sinchisit catusi de putin de planurile pe care si le-a facut Gigi Becali, la gandul celor 2,7 milioane de euro care ar fi urmat sa-i intre in cont. Plecat luni seara din Romania, Claudiu Keseru a ajuns dupa un zbor destul de lung la destinatie (a schimbat avionul la Istanbul) si astfel se explica, probabil, si atitudinea macar bizara avuta la negocierile cu miliardarii din Qatar.
Initial, Al Gharafa i-a oferit internationalului roman un contract valabil pana in iunie 2017, cu un salariu total de 2,1 milioane de euro. Keseru a refuzat din start propunerea si i-a anuntat pe qatarezi ca el nu discuta sub 3 milioane! „Nu ne-am inteles si o sa revina in Romania, sa joace pentru Steaua”, a anuntat impresarul Jeremy Bouhy. Aseara urmau sa se poarte ultimele discutii, tinand cont ca la miezul noptii s-a incheiat perioada de transferuri pana cand Al Gharafa mai putea inregistra la federatie contractele noilor fotbalisti.

Arlauskis plonjeaza spre Serie A

Fara rivala pe masura in campionat, Steaua si-a permis sa-si scoata la mezat toate vedetele. Dupa Szukala, Sanmartean, Keseru si Latovlevici (va pleca liber in vara), un alt fotbalist important este aproape de o despartire. Presa italiana scrie (foto) ca lituanianul Arlauskis s-a inteles cu Udinese si va semna un contract pe 4 ani! Totusi, din cate se pare, Arlauskis va fi imprumutat pentru un sezon la Watford, in liga a doua engleza, club de asemenea aflat in proprietatea familiei italiene Pozzo, cea care mai detine, pe langa Udinese, si clubul spaniol Granada.
„Deocamdata, nu este nimic concret, dar nici nu pot infirma negocierile cu Udinese. Cert este ca Arlauskis are oferte”, a reactionat impresarul portarului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger