AcasăSPORTKerber, liderul mondial si campioana en-titre, eliminata de la Openul Australiei

Kerber, liderul mondial si campioana en-titre, eliminata de la Openul Australiei

Nici bine nu isi revenisera amatorii sportului alb dupa socul eliminarii – inca din optimile actualei editii- a liderului mondial in ierarhia masculina, Andy Murray, ca au mai primit o veste surprinzatoare, de aceasta data de pe tabloul feminin al competitiei de la Melbourne, si tot datand din 22 ianuarie.

Eliminarea lui Kerber, a doua mare surpriza a zilei de duminica, la AO 2017

Mai precis, numarul 1 in clasamentul WTA si detinatoarea titlului de la Australian Open 2016 – nemtoaica Angelique Kerber a spus adio primului Grand Slam al anului, fiind eliminata din competitie de jucatoarea americana Coco Vandeweghe (locul 35 WTA).

Meciul a fost inchis cu scorul 6-2, 6-3, iar in timp ce Kerber isi pregateste bagajele pentru a se intoarce acasa, americanca savureaza din plin succesul obtinut, in premiera, la Australian Open, si anume calificarea in sferturile turneului de la Melbourne. In turul urmator, Vandeweghe o va intalni pe spaniola Muguruza, nimeni alta decat jucatoarea care i-a frant Soranei Cirstea visul de a merge mai departe in competitia de pe taram australian.

sursa foto: Facebook/Angelique Kerber

author avatar
Cristina Stefan
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger