AcasăSPORTKerber a castigat Australian Open. A invins-o pe S. Williams si a...

Kerber a castigat Australian Open. A invins-o pe S. Williams si a detronat-o pe Halep

Reusita fantastica pentru Angelique Kerber, pornita din postura de a saptea favorita la castigarea trofeului, la primul Grand Slam al anului, care s-a dovedit a fi si cel dintai castigat in cariera sa de jucatoare profesionista. Victoria sa din finala Australian Open aduce, insa, o veste nu la fel de buna pentru constanteanca Simona Halep, care, dupa succesul nemtoaicei, de la Melbourne, se vede nevoita sa ii cedeze locul 2 mondial.

Kerber a castigat meciul disputat contra numarului 1 mondial, dupa mai bine de doua ore de joc, la finele a trei seturi spectaculoase: 6-4, 3-6, 6-4. A fost o victorie muncita, intr-o infruntare frumoasa, presarata cu faze incarcate de tensiune. Aplaudata de public si felicitata, la finele infruntarii, de Serena Williams, intr-un gest laudabil de fair-play, Angelique a avut ochii in lacrimi pe tot parcursul ceremoniei de premiere, nemaivorbind de momentul incheierii meciului, cand, emotionata la maximum, s-a trantit, efectiv, pe teren, nevenindu-i sa creada ca a incheiat victorioasa ultimul act al unui Grand Slam, si in fata numarului 1 WTA.

Gratie reusitei de sambata dimineata (ora Romaniei), de la Melbourne, Kerber va aduna suficiente puncte pentru a urca pe locul 2 WTA, ocupat actualmente de romanca Simona Halep, constanteanca urmand sa ajunga pe locul 3 in clasamentul mondial.

facebook.com/AngeliqueKerberOfficial

author avatar
Cristina Stefan
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger