AcasăSPORTKelly Pavlik, posibil viitorul adversar al lui Bute

Kelly Pavlik, posibil viitorul adversar al lui Bute

Pavlik are 38 de victorii si numai doua infrangeri la profesionisti

Revenit de curand in activitate, cu o victorie prin knock-out, impotriva lui Aaron Jaco, americanul Kelly Pavlik a anuntat ca viseaza la un meci cu romanul Lucian Bute.

Pavlik are 38 de victorii si numai doua infrangeri la profesionisti

Desi l-a batut pe Jaco la sfarsitul lunii martie, Pavlik va urca sambata aceasta din nou in ring, el urmand sa-l infrunte pe Scott Sigmon, la Las Vegas, intr-un meci de numai 10 reprize. „Fantoma” Pavlik este increzator in sansele sale de a incheia rapid conturile cu Sigmon (desi acesta are 22 de victorii si numai trei infrangeri la profesionisti) si de a-l provoca la un duel pe Lucian Bute, fostul campion la categoria super-mijlocie in versiunea IBF. Un meci Bute – Pavlik era asteptat inca de anul trecut, insa americanul a stat mai mult pe la dezalcoolizare si a dat cu subsemnatul pe la politie, dupa ce si-a aruncat fratele printr-un geam. Considerat candva o mare speranta a boxului american, Pavlik, fost campion mondial la categoria mijlocie, a platit tribut problemelor sale de comportament. La 30 de ani, pugilistul originar din Youngstown, Ohio, spera sa revina in prim planul boxului mondial si considera ca o victorie impotriva lui Lucian Bute l-ar pune in situatia de a negocia un meci cu o centura de campion pe masa.

Lucian, staff-ul Interbox te sustine!

13 oameni fac parte din staff-ul lui Bute la fiecare meci

Aflat inca in vacanta in Romania, Bute a primit un mesaj de incurajare din partea staff-ului care i-a fost alaturi la Nottingham. La initiativa antrenorului Stephan Larouche, Lucian a primit o poza realizata de pugilist cu intreaga sa echipa, 13 oameni, in fata hotelului in care au fost cazati in Anglia. Larouche si colaboratorii sai considera ca, pentru infrangerea de la Nottingham, suferita de Bute in fata lui Carl Froch, vina este impartita. „Castigam si pierdem in echipa. Este un moment dificil, dar numai uniti putem trece cu bine peste el” este mesajul canadienilor pentru fostul campion mondial.

Ward nu-l vrea pe Froch

Andre Ward

Imediat dupa ce l-a batut pe Bute si a devenit campion mondial, Froch i-a aruncat manusa lui Ward, trimitandu-i americanului un mesaj razboinic: „Astept revansa. Ar fi ideal sa ne batem pentru unificarea centurilor, dupa ce rezolv si revansa cu romanul”. Totusi, se pare ca invingatorul din SuperSix s-a saturat sa auda de Froch si a refuzat propunerea britanicului. Ward, care are deja programat un meci in septembrie, contra lui Chad Dawson, a declarat ca: „Englezul sa ma lase in pace. L-am batut cu o singura mana in finala SuperSix, ce as putea sa mai demonstrez impotriva lui?”.

author avatar
Cristi Ionita
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger