AcasăSPORTKelly Pavlik: "Ma bat cu Bute sau Froch"

Kelly Pavlik: „Ma bat cu Bute sau Froch”

Pavlik pare sa fi trecut peste dependenta de alcool

Aflat in California, pentru meciul pe care il are de sustinut impotriva lui Will Rosinsky, sambata seara, boxerul american Kelly Pavlik a recunoscut ca are o oferta de a lupta impotriva lui Lucian Bute, fostul campion mondial IBF de la categoria supermijlocie.

Pavlik pare sa fi trecut peste dependenta de alcool

„Fantoma” a impresionat in victoriile obtinute, prin knock-out, impotriva lui Aaron Jaco si Scott Sigmon. El este considerat mare favorit si in fata lui Rosinsky si spune ca in toamna va disputa un meci cu Lucian Bute sau Carl Froch.

”Fantoma” vrea sa-si masoare fortele cu Bute sau Froch

Pavlik a recunoscut ca are o oferta demna de luat in seama, 1,35 milioane de dolari pentru un rendez-vous cu Bute la Montreal, dar el studiaza si varianta unui posibil meci cu Froch. „Am 30 de ani, zilele ca profesionist imi sunt numarate, astfel incat nu mai am timp de pierdut. Dupa meciul de sambata (n.r. – cu Rosinsky) va urma unul cu Bute sau Froch. Trebuie sa tintesc spre crema categoriei” a precizat Pavlik. Bazandu-se pe faptul ca negocierile pentru un meci Froch – Kessler au intrat in impas (danezul vrea sa lupte pe teren neutru), americanul spera sa-l ademeneasca pe britanic in State pentru un meci cu centura pe masa. Daca varianta Froch pica, Pavlik este dispus sa accepte un meci cu Bute la Montreal.

author avatar
Cristi Ionita
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger