AcasăRecomandariKassai si-a bagat concediul in demisia lui Burleanu!

Kassai si-a bagat concediul in demisia lui Burleanu!

Federatia Romana de Fotbal are nu un secretar general, ci doi! Gheorghe Chivorchian a fost numit in locul lui Adalbert Kassai, fara insa ca „Bela” sa-si fi dat demisia din functie!

Kassai si Burleanu, doua personalitati incompatibile din punct de vedere profesional

Chiar in timpul discursului tinut imediat dupa alegerea sa in fruntea Federatiei, Razvan Burleanu i-a cerut lui Kassai sa plece de bunavoie de la „Casa Fotbalului”: „Domnule Kassai, sa nu uit, maine dimineata va astept cu demisia in biroul meu. Sa nu ma fortati sa fiti primul om pe care il dau afara!”.  Initial, „legendarul” secretar general al FRF a promis sa demisioneze, insa ulterior s-a razgandit si l-a fentat pe Burleanu, inaintand noii conduceri o cerere de concediu. Chiar si asa, proaspatul presedinte s-a grabit sa-l numeasca secretar general pe Gheorghe Chivorchian.

Razvan Burleanu

Deloc surprins de gestul prietenului sau, Mircea Sandu i-a transmis lui Razvan Burleanu ca angajatii Federatiei nu pot fi concediati atat de usor: „Toti cei care sunt acum in Federatie sunt angajati cu contracte de munca. Recomandarea mea pentru Razvan este sa analizeze Codul Muncii si sa vada ce e de facut in cazul lui Kassai. Eu sunt deja patit. Nu poate sa fie dat afara niciun angajat”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
795 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger