AcasăSPORTJuventus trebuie să-i plătească lui Ronaldo 10 milioane de euro

Juventus trebuie să-i plătească lui Ronaldo 10 milioane de euro

Juventus trebuie să-i plătească lui Ronaldo 10 milioane de euroJuventus trebuie să-i plătească lui Ronaldo 10 milioane de euro

Juventus a pierdut un caz de arbitraj împotriva fostului său atacant Cristiano Ronaldo. Astfel, torinezii că îi datorează oficial atacantului portughez aproape 10 milioane de euro plus dobânzi.

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo a câștigat un proces de arbitraj împotriva fostului său club Juventus. După cum relatează Sport Mediaset, un tribunal de arbitraj a decis miercuri că bianconerii îi datorează acum fostului lor atacant 9,7 milioane de euro plus dobânda.

Ronaldo începuse o bătălie juridică cu fostul său club din cauza a 19,5 milioane de euro reprezentând salarii restante rezultate din două acorduri salariale încheiate în timpul pandemiei de COVID-19.

Juventus încheiase acorduri private cu Ronaldo și cu alți fotbaliști, amânând plata salariilor acestora, dar clubul nu a informat FIGC și nici nu a raportat acordurile în situațiile sale financiare.

Tribunalul de arbitraj a decis că Ronaldo și Juventus împart responsabilitatea, astfel că bianconerii vor plăti doar jumătate din salariul restant de 19,5 milioane de euro, plus dobânzi.

Ronaldo a plecat de la Juventus în 2021, după o perioadă de trei ani la Torino, în care a marcat 101 goluri în 134 de meciuri.

author avatar
Mihail Ioan
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger