AcasăSPORTJurnalistii turci arunca bomba: Mircea Lucescu a fost la Istanbul, pentru a...

Jurnalistii turci arunca bomba: Mircea Lucescu a fost la Istanbul, pentru a negocia cu Galata!

(sursa foto ziuanews.ro)

Mircea Lucescu are sanse mari sa castige un nou titlu cu Sahtior Donetk, dar situatia tensionata din Ucraina il face pe antrenorul roman sa se gandeasca serios la un transfer.

(sursa foto ziuanews.ro)

Curtat cu insistenta de mai multe echipe de top din Europa, Lucescu senior a fost zarit, in noaptea de vineri spre sambata, pe aeroportul din Istanbul. Iar jurnalistii turci sustin ca tehnicianul a fost in Turcia pentru a negocia direct semnarea unui contract cu Galatasaray Istanbul.

Presa turca sustine ca Lucescu a fost insotit in Turcia de sotia sa, iar antrenorul roman a ales Galatasaray pentru ca este extrem de iubit la Istanbul, iar gruparea turca isi permite sa-i puna la dispozitie conditiile necesare pentru o aventura cat mai lunga in UEFA Champions League.

Dovada turcilor ca Mircea Lucescu a fost la Istanbul

Galata este pregatita acum de italianul Roberto Mancini, dar baskanii turci sunt nemultumiti ca echipa este abia pe locul 3 in campionat, la 14 puncte in urma campioanei Fenerbahce, in ciuda unui buget colosal avut pentru actualul sezon.

Desi mai are un an de contract cu Sahtior, Mircea Lucescu este sigur ca poate gasi intelegere la Rinat Ahmetov pentru a da Ucraina pe Turcia. Iar fanii Galatei abia il asteapta pe antrenorul cu care gruparea Cim Bom si-a adjudecat Supercupa Europei in 2000 si titlul in 2002.

author avatar
Cristi Ionita
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger