AcasăSPORTJuniorii Romaniei sunt ca si eliminati de la Europene

Juniorii Romaniei sunt ca si eliminati de la Europene

Nationala de juniori sub 19 ani a Romaniei a suferit a doua infrangere consecutiva de la Campionatul European de fotbal, elevii lui Lucian Burchel cedand, cu 1-0, in fata Greciei.

Dupa ce au pierdut, cu 3-1, meciul cu Cehia de la Chiajna, juniorii Romaniei au disputat meciul cu Grecia la Berceni, dar nici acest stadion nu le-a adus noroc.

Grecii au inceput mai bine partida, iar Mavrias si Bakasetas au trecut pe langa gol in primele 20 de minute ale partidei.

Kostas Fortounis, noul atacant al lui FC Kaiserslautern, nu a gresit tinta, tanarul atacant al grecilor reusind sa deschida scorul in minutul 37.

Burchel a fortat ofensiva in partea a doua, astfel ca Romania a inceput sa-si creeze din ce in ce mai multe ocazii la poarta adversa, dar juniorii nostri nu au reusit sa sparga blocajul elen.

Kapino, portarul grecilor, poate cel mai bun jucator de pe teren, s-a opus cu brio la suturile lui Stanciu (70, 86), iar Benzar (48), Nastasie (54) si Roman (74) nu au gasit drumul spre cadrul portii adverse.

Mai mult, oaspetii puteau sa-si majoreze avantajul in ultimul minut al partidei, dar Branescu s-a opus cu brio la sutul lui Fortounis, care scapase singur spre poarta noastra.

In urma acestui rezultat, Romania ramane pe ultimul loc in Grupa A si are nevoie de o victorie la scor in meciul cu Irlanda, de marti, de la ora 19.00, pentru a mai spera la calificarea in semifinale. O victorie la scor a Romaniei trebuie coroborata cu un succes obtinut de cehi impotriva Greciei pentru ca echipa noastra sa mearga mai departe.

Lucian Burchel a inceput cu Branescu – Murgoci, Remes, Benzar, Nastasie, Cirstocea, Stanciu, Serediuc, Walleth, Gugu, Gavra. Pe parcurs au mai intrat Mihai Roman, Chitosca si Amet.

author avatar
Cristi Ionita
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger