AcasăSPORTJudecatorii au aprobat planul de reorganizare al Rapidului. Giulestenii au evitat falimentul!

Judecatorii au aprobat planul de reorganizare al Rapidului. Giulestenii au evitat falimentul!

Telenovela Rapid Bucuresti se apropie de final, judecatorii de la Tribunalul Bucuresti aproband planul de reorganizare al giulestenilor.

Decizia a venit dupa mai multe zile de deliberari si dupa numeroase termene in care peste 140 de creditori au solicitat returnarea unor sume mai mici sau mai mari de bani de la gruparea giulesteana.

Desi avocatii creditorilor au contestat planul de reorganizare al Rapidului, sustinand ca acesta nu este unul viabil, judecatorii au dat castig de cauza giulestenilor.

Decizia nu este una definitiva, ea putand fi atacata cu recurs in decurs de sapte zile, dar specialistii in Drept sustin ca este putin probabil ca verdictul sa mai sufere modificari.

In aceste conditii Rapid Bucuresti a evitat falimentul si retrogradarea in Liga a patra. Mai mult, giulestenii au posibilitatea sa atace promovarea in Liga I si sa depuna, luni, dosarul de licentiere.

In plus, giulestenii asteapta cu un deosebit interes venirea langa echipa a mai multor sponsori importanti precum Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timisoara, sau afaceristii recomandati de Viorel Moldovan, actualul antrenor al Rapidului.

Chiar daca vor trece cu bine peste un posibil recurs, giulestenii vor continua sa se afle pe marginea prapastiei, ei urmand sa se afle intr-o perioada de supraveghere. In toamna va avea loc o noua evaluare, judecatorii urmand sa decida daca planul de reorganizare a fost respectat corespunzator sau nu.

author avatar
Cristi Ionita
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger